Best of 2013: Az év legfigyelemreméltóbb vécéi

bestof2013
2013 december 30., 09:00

Az tök jó, hogy sokan a vécéről is csinálnak fotót, nyilván azt is szeretné látni a vevő, de például amikor az a vécé undorítóan koszos, azt nem akarja látni senki. Úgyhogy ebből a válogatásból is kihagytuk azokat, és a roppant kreatív megoldásokra koncentráltunk. 2013 legfigyelemreméltóbb vécéi következnek.

5. Art gone wrong

Ezen a képen elvileg nem a vécén van a hangsúly, de a kád dekorációs megoldása teljesen új értelmet ad a sarokban szomorkodó, bűntudatos vécének.

4. A centrál vécé

A nappali az előszobából nyílik, innen jutunk a fürdőszobába. A tusolóból kilépve a vécékagylóban találjuk magunkat.

3. A mostohagyerek

Ha túl tudunk lépni azon, hogy a csempézés kontármunka, álljunk meg egy pillanatra, és érezzünk együtt egy kicsit szegény vécével, aki nyilvánvalóan sehogy sem találja a helyét a kompozícióban.

2. A vécé, ami mecset szeretne lenni

Vagy nem, csak tényleg egy olyan tulajdonosról van szó, aki nem szereti, ha a megvásárolt cucc kárba vész.

1. A legkeményebb, amit valaha láttunk

Annyi mindent emelhetnénk ki ezen a képen, de továbbra is tartjuk: örökbe szeretnénk fogadni ezt a vécét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.