Végül de nem utolsó sorban: 2013 legdrágább kecói a geccon

bestof2013
2013 december 30., 14:23

Ugye ti is úgy gondoljátok, hogy most már elég volt az éves összesítésekből? Mi is. Olyanok vagyunk lassan, mint az Illés együttes, az utolsó utáni búcsúkoncert után a legutolsó utáni búcsúkoncerttel. (Tényleg, idén nem volt Illés?!) Mivel azonban egész évben ezeket a lakhelyeket szerettétek a legjobban, nem lehetett pont ezeket kihagyni. Jöjjön hát az év (és remélem az egész életem) utolsó besztovja, hogy januártól újra a megszokott ügymenetben találkozhassunk.

Egy parti sakk?

Marha nehéz volt a válogatás, mert rengeteg a 200 millió feletti barokk ízlésficam. Az én személyes kedvenceim mindig azok voltak, ahol az egész ház egyetlen cirkalmas agymenés volt, de valahol megbújt egy szoba, a szegény rokon, a fekete bárány, a büdösszoba (mindenhová kell egy büdösszoba szerintem), a kakukktojás. Ez pont egy ilyen, csekkoljátok le a linket, ha jót akartok.

220 felett észre sem veszed és elhagyod a valóságot

A Neoton Família nem gondolhatott másra, csak és kizárólag ezekre a házakra. Originált 220 millió feletti életérzések következnek az ízlés lower endjéről.

Első körben Érdről, minden magyar városok metropoliszából. Még mindig eladó, 2014-ben ÉRDemes (Atyaisten mekkora poén!!!!!) erre spórolni. Még szerencse, hogy ez a Diegós kék padlószőnyeg meg a fehér műanyag nyílászárók pont olyan jól mennek a neobarokkhoz, mint a minimál dizájnhoz. Jééézusom, get a friggin' life!

Most gyorsan ugrottam vagy négyet, sajnos ha az összes csodát ide szeretném tenni, sosem lennék kész, úgyhogy jöjjön ez a ház, ami nálam simán elvitte a 2013 Legrondább Padlóburkolata díjat. Jó, itt egy kis ferdítés van, mert ez csak 98 milla, de biztosan öltek bele vagy háromötvenet. Csak ez a kis porcelánbaba kollekció lehetett egy ötszázas. Nézzétek végig az egészet, hibátlan!

Annyira szerettem volna ott lenni, amikor ezt a szigetszentmiklósi házat berendezték! Itt a dolgok nemcsak egymáshoz, hanem szinte már önmagukhoz se mennek. Lehet, hogy elsőre a ciklámen konyha tűnik a legdurvábbnak, de higgyétek el, a ház igazi Akhillesz sarka a szőnyegválasztás. Ezek a kis sunyi rondaságok alulról bomlasztanak. Minden szeglete egy kincs, kattintsátok végig!

A méret a lényeg

Végezetül óriási kedvenceink voltak idén a túlméretes dísztárgyak, például a Maga Felé Hajló Kezű Görög Ifjú

a dór oszlopokon nyugvó hurkaevő pult,

és Mackó bácsi, a teremőr.

Mackó alakú bázis, nem könnyű eset egyébként.

Über alles

Bár ez a hirdetés kategóriaidegen, mert csak 7 millió körül van a ház, mégis muszáj idetennem, mert ez az egyiklegeslegjobb dolog, amit a gecco alatt valaha láttam: a III. Richárdból meglovasított reprezentatív díszletbútorok a földszinten és a lezárt emelet, ahová nem haladhat az impozáns vendég, úgyhogy a fehér lépcső exkluzív lezárásra került. Nem csoda, hisz az emelet Wolfgang priklopili mélységekbe emelkedik. Katten Sie hirtelen!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.