Játékok, amiket nagyon várok 2014-ben

TECH
2014 január 04., 17:24
comments 49

6. Destiny

2014 szeptemberében jön PS-re és Xbox-ra. Open world sci-fi FPS. Lesz benne multiplayer és single mód is. Mondjuk ahogy egyre több derül ki erről a játékról, én annál jobban kételkedem benne, hogy kiemelkedő lesz, de a fejlesztő cég, a Bungie azért elég jó dolgokat szokott csinálni, szóval még lehet reménykedni.

2014 márciusában jön, de csak PS4-re. Elég jól néz ki, és a játékmenet is izgalmasnak tűnik. Az ilyen (várhatóan) erős, exkluzív játékok húzzák fel a konzolok eladásait.

4. Witcher 3

Valamikor tavasszal várható PC-re, PS4-re és Xbox-ra. Akció szerepjáték, már az előző rész is jól sikerült. A kiadó, a CD Projekt RED egy elég szimpatikus lengyel társsaság, akik kiállnak a digitális másolásvédelem ellen.

3. Titanfall

Márciusban jön Pc-re és Xbox-ra. Ez ugye egy FPS, amibenbe lehet ülni szép nagy Mech-ekbe is. Elvileg csak online játékmód van, amibe singelplayer elemeket is vegyítettek, de nekem az eddig megjelent videókból nem volt teljesen világos, hogy hogy fog működni, vagy miben lesz más, mint egy co-op mód.

Valamikor az év végén várható PC-re, PS4-re és az új Xboxra. Halálos vírus, posztapokaliptikus Amerika. Taktikai shooterként aposztrofálják mmo és szerepjáték elemekkel. Nagyon ígéretesen néz ki.

Tavasszal várható PC-re, Xbox-ra és PS-re. Elég nagy a hype körülötte, nem lesz könnyű felnőnie az elvárásokhoz. Az Ubisoft csinálja, ami ugye a hasonló elven működő Assassin's Creeddel is elég sikeres. Állítólag ha bejön nekik a Watch Dogs, akkor felváltva fognak kiadni egy új részt ebből, és egyet abból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.