Dennis Rodman születésnapján is meglátogatja kis barátját, Kim Dzsongunt

Egyéb
2014 január 06., 09:23
comments 9
photo_camera AFP PHOTO / WANG ZHAO

Dennis Rodman újra Észak-Koreába utazott. A visszavonult kosárlabdázó tavaly rendszeres vendége volt Kim Dzsongunnak, aki a kivégzéseknél talán csak a kosárlabdát szereti jobban. Rodman most egy csapat egykori NBA-st is magával vitt, hogy a szeretett vezért születésnapja alkalmából kosárlabdázással szórakoztathassa.

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma közleményben határolódott el Rodmantől, aki nem az Egyesült Államok képviseletében utazik.

Rodman tavaly többször is járt Phenjanban, utoljára decemberben Dzsang Szongtek kivégzése után. Ezen az útján nem találkozott Kimmel, de előző két látogatásán igen. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.