Úgy néz ki, hogy enyhítenek a szabályokon, és ugrik a tejüveg a dohányboltok kirakatából

POLITIKA
2014 január 06., 18:47
comments 13

Az első perctől lehetett tudni, hogy milyen vonzó célpontok lesznek a rabolóknak a Nemzeti Dohányboltok, ahol sok a készpénz, és napközben sem lehet belátni. Mi augusztus elején írtuk meg, hogy a fóliázás nem volt nagy ötlet. Alig kellett eltelnie fél évnek, és úgy néz ki, hogy a dolog másoknak is feltűnt.

Különösen, hogy most már van olyan nap, amikor két trafikot is kirabolnak, de egyet biztos.

Szóval a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. valószínűleg változtat a kirakatokra vonatkozó szabályokon az RTL Híradó információi szerint.

Nekünk azt mondta Légrádi Petra szóvivő, hogy folyamatosan egyeztetnek a trafikosokkal és a törvényalkotókkal, és hamarosan

pozitív változást

jelentenek be, ami a nemzeti dohányboltok külső arculatát érinti majd. Szóval gondolom lekerül a fólia. És a 18 év alattiak meg megint láthatnak cigis dobozt. Tényleg ügyesen csináltak eddig szinte mindent ezzel a trafiktörvénnyel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.