Az amerikai kormány durván bezsákolt Bitcoinból

TECH
2014 január 17., 14:58
comments 7

Amikor bezárták a deepweb leghíresebb drogkereskedős oldalát, a Silk Roadot, az FBI letartóztatta Ross Ulbrichtet, akit azzal vádolnak, hogy ő vitte az oldalt. A netes kábópiac megregulázása mellet még valamivel nyert nagyot a kormány. Azzal a durván 25 millió dollárnyi Bitcoinnal, amihez hozzájutottak. Sőt, Ulbricht azzal vádolja az FBI-t, hogy a lefoglalt számítógépein volt még 120 milliónyi Btc is, ami szerinte nem bűnjel, ezért illene visszaadni. Valószínűleg nem fogják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.