Na, vajon sikerül-e megállnia a tanknak?

külföld
2014 január 27., 14:08

tank

Nem állítom, hogy friss a videó, pláne, hogy egyelőre nem sikerült megtalálnom az eredeti forrást. A Dumpert című holland oldalon két napja azzal hozták, hogy az archívumban találták azokból az időkből, amikor "azok a szépségek még köztünk jártak".

Ránézésre egy Leopard 2-est láthatunk, ennek az A6-os verzióját nemrég szerelte le a holland hadsereg - Finnország egy hete meg is vett százat tőlük.

Akárhogy is, lenyűgöző az a magabiztosság, amivel 23, illetve 22 ember (a hátsó sor bal 2 hátrapillantott!) rezzenéstelen arccal várja, hogy vajon sikerül-e megállnia 62,3 tonnás, 9,97 méter hosszú, 3,75 méter széles, 3 méter magas monstrumnak. Pedig a Leopard 2A6-ot harmadik generációs, ultraszilárd, nagy keménységű acél, tungszten volfrám és műanyagpáncél borítja, amit még kerámiával is merevítettek. (Via Dumpert, Daily Picks and Flicks)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.