Itt a Gyurcsány-index

POLITIKA
2014 január 28., 16:28
comments 20

Olvasónk küldte be azt a szórólapot, amin a Heves megyei Karácsond község postaládáiba dobáltak be a napokban. A bármiféle aláírás nélkül összerakott szórólapon a baloldali összefogás helyi képviselőjét, Korózs Lajost támadják, ismerős stílusban.

Ami viszont újdonság, az a szórólap hátlapján felbukkanó rejtélyes egyenlet:

Korózs Lajos = 87 százalék Gyurcsány Ferenc

Vajon ez lesz ezentúl a CÖF-együttható, a rejtélyes csodafegyver, amivel az összes baloldali indulót automatikusan Gyurcsányhoz lehet majd mérni?

Hány százalék Gyurcsány vajon Bajnai Gordon? Kisebb Gyurcsány-százalék jut-e Jávor Benedekre, mint Pozsgay Imrére? Rengeteg kérdés, reméljük idővel megjelenik majd valami egyértelműsítő táblázat is.

photo_camera A hátlap

korozs01

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.