Elképesztően okos emaillel tudatják, hogy az ember szavazhat külföldön

POLITIKA
2014 január 29., 13:06
comments 17

dontes_kuvi

Olvasónk, Dani kapta a fenti emailt, aminek tárgya: DÖNTÉS KÜVI, semmi szöveg és egy mellékelt pdf. Csoda, hogy a gmail nem rakta spam listába és amúgy is, ki az aki egy ilyenre rákattint. Pedig Danival csak Zugló önkormányzata tudatja, hogy felvették a külképviseleti szavazók listájára. Szavazhat az általa választott követségen. Arról most ne is beszéljünk, hogy a határontúli magyarok szavazhatnak levélben, míg a külföldön élő magyarok zarándokoljanak el az adott ország magyar követségére.

UPDATE: Befutott Laci levele is. Ő a XVIII. kerülttől kapta ugyanezt a tartalmú levelet: döntés tárggyal. Neki legalább írtak valamit a levelébe, nem csak egy mellékletet kapott.

image

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.