Adjon az Isten Jó Estét Minden Magyar Nemzettestvéremnek

444
2014 február 01., 21:06
comments 18

Jó Éjszakát, kívánok Minden Igaz Magyar Nemzettestvéremnek Nővéremnek Itt a Magyar Szent Korona Országában és a Nagy Világban is.

És Minden 444 Tagnak és Szimpatizánsnak meg a 444 Vezetőinek is Jó Éjt.

És Tisztelt Ács Dániel Barátomnak és a Budapesti 444 Hétvégi Ügyeleteseinek és a 444 Szerkesztőségi Képviselőknek is jó Estét Kívánok és szép álmokat is.

Szebb Jövőt Magyar Szent Korona Országnak és a Magyar Népnek és minden Igaz Magyar Hazafinak is.

Isten Áldja és Óvja Szeretet Magyar Szent Korona Országát.

Uj Péter 444 Főszerkesztő – Heti Ügyeletes Szerkesztőnek és Haszán Zoltán szombati Ügyeletes Szerkesztőnek is Jó Éjszakát Kívánok.

Meg a 444 Gazdasági Ügyintézőinek és a 444 Fejlesztés Tagjainak is Éjszakát Kívánok.

És Minden 444 Olvasónak a Magyar Szent Korona Országában jó éjszakát kívánok.

És a 444 Facebook-oldalt Szerkesztő Újságíróknak és Lájkolóknak is jó Éjszakát Kívánok.

És a 444-en blogokat író kollégáknak is jó Éjszakát Kívánok.

És minden ügyfelünknek és befektetőnknek Éjszakát Kívánok.

Ács Dániel, Ács Dániel ACsi, Bede Márton, Botos Tamás, Erdélyi Péter, Fenyő Balázs István, Haszán Zoltán, Horváth Bence, Kardos Gábor, Kerner Zsolt, Király András, Kővágó Zoltán, Magyari Péter, Mészáros Zsófia, Plankó Gergő, Promó Ottó, Siegl Zoltán, Tamás Bence Gáspár, Uj Péter és Vajda Gábor kollégáimnak is jó Éjszakát kívánok.

(via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.