Fazekas Sándor nem szeretheti ezt az egész vagyonnyilatkozatos izét

Egyéb
2014 február 01., 13:33
comments 15

Ilyen az, amikor valamit nem lehet egy gondos titkárra bízni, és bizony a miniszter úrnak magának kell kitölteni azt a nyomorult papírt. Fazekas Sándornak valahogy mindig meggyűlik a baja a kérdések megválaszolásával.

Tavaly ez volt:

vagyonnyil

Meg ez:

vagyonynyil2

Most meg a hogy is kell írni az autónkat-problémába futott bele:

vagyonnyil3

Mi legyünk az utolsók, akik elírás miatt piszkálunk bárkit. Rogán Antal is hibázhat:

vagyonnyil4

De a legnagyobb tréfamester akkor is Szijjártó Péter,  aki nagyjából egy 16 milliós vagyonlyukat rejtett el a nyilatkozatában.

Ez volt tavaly:

photo_camera Szijjártó vagyonnyilatkozata 2013-ból.

Ez pedig idén:

photo_camera Szijjártó vagyonnyilatkozata 2014-ben

Az akkor összesen 62 758 515 tavaly, 78 187 329 idén. A különbség 15 millió 428 814, Nem, nem adott el ingatlant, autót, ékszert, nem örökölt, nincs jól menő ügyvédi irodája, amiből papcsáknyi osztalékot húzhat.

Ebből jött össze

szijjartovagyonnyil

És a havi 231 ezer forintos bruttó képviselő tiszteletdíjból.

A dátumok alapján 12 hónap alatt spórolt össze több mint 15 milliót a havi 1,2 milliós jövedelemből. Kemény napjai lehettek a Szijjártó-családnak, hogy közben semmire sem tudtak költeni. És még így is vissza kellett vinni az üres üvegeket tavalyról, hogy tudjanak értékpapírt venni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.