Orbánnal olyan nem lesz, mint a Gyurcsánnyal, hogy valakinek díjat adna, aztán nem fognak vele kezet

POLITIKA
2014 február 05., 06:39
comments 25

A Blikk szerint az idei Jászai Mari- és Kossuth-díjak jelöltjeinek előre alá kell írniuk, hogy átveszik-e majd a díjakat. Nehogy már itt az legyen, mint Blaskó Péterrel volt, aki 2008-ban nem vette át Gyurcsánytól, aztán 2011-ben átvette Orbántól. Az egyik - név nélkül nyilatkozó - jelölt attól tart, hogy aki nem jelzi, hogy átveszi a díjat, az esélytelenné válik az elismerésre. Az egész kicsit olyan, mintha az érdemes művészek mellett Orbán Viktort is díjaznánk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.