HETI TYEPA: terjed a latin a twitteren, mint heroin a mekiben

HETI TYEPA
2014 február 08., 13:22

Dumb Ways to Die

Egy amerikai pár úgy döntött, hogy feldobják unalmas szexuális életüket és a kocsijukban fognak közösülni. Viszont a elfelejtették leállítani a garázsban parkoló autó motorját, így az esetnek az lett a vége, hogy mindketten meghaltak füstmérgezésben. Úgy látszik, József Attila nagyon mellélőtt, mikor azt mondta, “ondolkozom, tehát vagy”.

link Forrás

Most végre kiderül, hogy készül a Chicken McNuggets

Oké, egyszer már kiderült, de a kanadai meki szerint az csak hatásvadász hazudozás. A folyamat végterméke mondjuk tényleg jobban néz ki. Valószínűleg a darált csont hiánya teszi. Egy pittsburgh-i mekiben meg nem hogy spórolnának, még extra heroint is csomagoltak a Happy Mealhez. Az ott dolgozó alkalmazott ötlete volt, hogy a szeretnék rendelni egy játékot kódra drogokat rejtett a dobozba. A világraszóló ötlet elég gyorsan kudarcba fulladt.

link Forrás

36 nap a tragédiától számítva

Ennyi kell, hogy morbid vicceken röhöghess. Legalábbis amerikai szociálpszichológusok szerint. Ez azt jelenti, hogy a következő Paul Walker-es viccednél már nem te leszel a hibás, ha megvernek a haverjaid. És Philip Seymour Hoffman? Too soon!!!

Te is már csak diákat tudsz olvasni a vizsgaidőszak után?

Nem para, ezentúl még a Bibliát is végigpörgetheted fele annyi idő alatt. A Kaliforniai Egyetem egyik professzora ugyanis elkezdte az egészet TP-be, azaz Terrible PowerPoint-ba fordítani. Ez a 21. század egyik legnépszerűbb nyelve, amit több tízmillióan értenek, és kizárólag tőmondatokból és kis képecskékből áll, megfelelően gondolatjelezve. A vallástudományt hallgatók valószínűleg egyként imádkoznak Istenhez, hogy elkészüljön a mű.

Soooo not fair

100 óra közmunkára ítélték azt a kiskunfélegyházi gimnazistát, aki az internetről szerkesztett magának iskolai igazolást. A csalásba apró baki csúszott: szegény srác egy nőgyógyász pecsétje által hitelesített hamisítványt töltött le, az osztályfőnök pedig, mit sem törődve a felcserélhető nemi szerepekkel, rögtön arra a következtetésre jutott, hogy ez csak csalás lehet. A 100 óra közmunka valószínűleg nagymértékben javítani fogja a diák iskolai teljesítményét.

Ha csipszet eszel, nem járhatsz suliba!

Nagyjából ezt sikerült megtanítani egy 6 éves angol gyereknek, akinél a hatóságok (!!!) egészségtelen élelmiszereket (!!!?!?!) találták. így négy napra hazaküldték őt az iskolából. Ha nem változik szegény srác ízlése, akár ki is rúghatják. Személy szerint közmunkát javasolnék.

@Pontifex_ln már a Twitter-t is elfoglalta

Ha nem tudnád ki az, akkor szabad a gazda: Ferenc Pápa. Azután, hogy az internetet Isten ajándékának nevezte, most latinul kezdett el twitterezni, amit már több mint 200 ezren követnek. Talán nem is annyira halott ez a nyelv, mint hittük.

Just in Bieber

Kedvenc celebünknek nem volt elég, hogy először ittas vezetésért balhézott össze a zsarukkal, a parti nem állhatott meg. Most épp a Super Bowl-ra tartó magánrepülőjén szívtak annyi füvet az apjával, hogy a pilótáknak oxigénmaszkot kellett viselniük. Bár a repülési hatóságok megpróbálták elcseszni a bulikát, nem találtak illegális anyagot a repülőn, mivel az már mind Bieber szerveztében volt. Vádemelés nem történt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.