Woody Allen azt mondja, utoljára szólal meg molesztálás-ügyben

bulvár
2014 február 08., 09:36
comments 5

Nevetségesek a gyermekmolesztálási vádak, reagált Woody Allen a Dylan Farrow-ügyre a New York Timesban. Azt írja, utoljára szólal meg a témában. Szerinte a Mia Farrow-val vívott gyermek-elhelyezési harc miatt robbant ki újra az ügy. "Természetesen nem molesztáltam Dylant. Szerettem őt, és remélem, hogy egy nap rájön, miként használta őt ki egy olyan anya, akit jobban érdekelt dühe, mint lánya jóléte" - írta. Dylan Farrow leveléről, melyben a molesztálást részletezi, itt írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.