A melegpropaganda gerjeszti a gyűlöletet orosz barátaink ellen, de a Heti Válasz megvédi őket

Média
2014 február 08., 23:01
comments 165

Ha valami, akkor az oroszok védelme igazán jól áll a Heti Válasznak. Különösen, hogy

homoszexuális lobbival

szemben kell megvédeni őket. Ez ellen az ördögi lobbi ellen pedig a Válasz már régóta csatázik. Nem lehet messze a győzelem.

A "Rosszindulatú hisztériakeltés: Így provokálja az USA az olimpiát" című cikk kivételesen jól sikerült.

Aki ennek a végigolvasása után sem fordul el a homokosoktól, és választja a fényt, (és orosz barátainkat), azon egyszerűen nem lehet segíteni.

Mindjárt az elején képen a megnyitóünnepségen ki nem nyíló olimpiai karika. Alatta a szöveg:

"Némi hiba csúszott a megnyitóba. Az orosz tévénézőknek felvételről a "jó" képet közvetítették, ami újabb kritikákat váltott ki."

A "jó" képet? Az nem a jó kép volt, hanem a főpróbán készült felvétel. A tévében nem azt sugározták, ami történt. Egyébként az orosz olimpiával nem az a baj, hogy hiba csúszott a megnyitóba, hanem sok minden más, de iszonyú bájos, ahogy a Válasz a teljesen jelentéktelen hamisításokat is mentegeti.

Orosz barátainkkal szemben nemhogy komoly kritikát nem lehet megfogalmazni, de semmilyet sem.

Nagyon fáj nyugati politikusok nem vettek részt a megnyitón.

"De a nagyon erős homoszexuális lobbival Barack Obama nem mert szembeszállni. Mert az idei olimpia egyeseknek nem a világ sportolóinak felemelő viadaláról, tehetségéről, szorgalomról, kitartásról szól, hanem a homofób Oroszország megleckéztetéséről."

Pfej, ez a homoszexuális lobbi. Itt ármánykodnak, hogy ugyanannyi joguk legyen, mint a többi embernek. Vagy mondjuk Oroszországban inkább csak azért, hogy ne verjék folyton össze őket. Mit képzelnek ezek?!?!

És most kérnék mindenkit, hogy üljön le, mert megrázó dolog következik: azt hiszem, hogy nem arról van szó, hogy Obama elnök nem mert szembeszállni valakivel, hanem arról, hogy nem is akar. Sőt valószínűleg mindenféle lobbi nyomása nélkül is rosszul van attól, ahogy Oroszországban a homoszexuálisokkal bánnak. Mint minden jóérzésű ember.  Nem pont a Válasz szerzője, de a többiek.

Ugyanebben a körben háborog a HV, hogy

"az amerikai csapatot szándékosan homoszexuális sportolók vezetik."

Mármint szándékosan ők vezetik a csapatot, nem szándékosan homoszexuálisak. Gondolom.

A cikket egyébként egy bizonyos Balla Eszter jegyzi, egyenesen San Franciscoból. SAN FRANCISCOBÓL! Ez aztán az elhivatottság. Egy jó írásért beépülnek a sötétség szívébe is.

És innen aztán végképp teljesen hihetetlen lesz a cikk.

Ha jól értem, akkor nem tetszik, hogy

"Irina Rodnyinát, többszörös műkorcsolyázó olimpiai bajnokot, a láng meggyújtóját pedig fajgyűlölőnek tartják, hiszen valamikor Barack Obamáról rasszista twitter-üzenetet küldött."

Tehát Irina ezt a képet posztolta a Twitteren

The doctored image of Barack Obama

Obama = Fekete = Majom

Ezek a rohadt nyugati újságírók beskatulyázzák ezt az áldott asszonyt. Miért ne posztolhatna ilyeneket Rodnyina, aki amúgy parlamenti képviselő Oroszországban. Később egy képaláírásban a hölgy már csak

állítólagos „rasszista".

Ez a HV világa, szándékos homoszexuálisokkal, állítólagos rasszistákkal. Ha vannak ott önhibájukon kívül zsidók is, akkor beadom hozzájuk az önéletrajzomat.

A majmozás mosogatása után jön az a rész, amikor a nyugati újságírók szemére vetik, hogy terrortámadások veszélyéról írnak. Miközben

"az amerikaiak elfeledkeznek arról, hogy utoljára 1996-ban, az ő felügyeletük alatt, az atlantai nyári olimpián történt robbantás."

Most eltekintve attól, hogy a világ tényleg pont ugyanolyan volt 1996-ban, mint most, mi a bánatot akarnak ezzel mondani? Azért, mert 18 éve támadás volt az olimpián most már soha többet senki sem beszélhet terrorveszélyről? Vagy csak az amerikaiak legyen kuss? És a németekkel mi van? A fekete szeptember az már nem számít?

Mindegy, menjünk tovább.

"Mások viszont arról panaszkodnak, hogy Putyin mindenhová kamerákat tett, még azt is akarja tudni, hogyan zuhanyoznak a sportolók. Putyin KGB módszerekkel dolgozik - mondják.  Akadt olyan újságíró, aki a telefon-lehallgatásoktól tart, ezért eldobható mobiltelefonokat ajánl."

Ez egy zéró összegű játszma. Vagy a zuhanyzóban is megfigyelik az embert, vagy felrobbantják a terroristák. A világ így működik, más lehetőség nincs. Nyomasztó egy hely.

A jó oldalán állóknak, mint Heti Válasz és az orosz titkosszolgálat muszáj összefogniuk. Különben győz a homoszexuális lobbi, meg a hanyatló Nyugat. És bevezetik a kötelező buzulást. Mert senkinek se legyen kétsége, a gyíkemberek erre készülnek.

Király kolléga vette észre, hogy az NSA megfigyelési ügyei kimaradtak az írásból. Szakmai-etikai vizsgálat és válságstáb lesz Válasznál, az tuti.

"Csak abban lehet bízni, hogy a játékok kezdetével a hisztéria alábbhagy."

Ez az utolsó mondat. Én speciel el tudok viselni még egy kis hisztériát, mert attól készülnek ilyen magas szórakoztató értékű írások a HV műhelyében. Srácok, ne adjátok fel!

(Van egy cikkük arról is, hogy a szocsi olimpiára szánt pénzekből nem is loptak el olyan sokat, nézzék meg, az is nagyon jól sikerült.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.