És azt ismerik, hogy az MTVA főnöke szerint elfogulatlan a közmédia?

vicc
2014 február 10., 13:39
comments 53

Az Marketing és Média csinált egy interjút Szabó László Zsolt megbízott MTVA vezérigazgatóval. Ilyet még nem olvastak!

- Egytől tízig tartó skálán, ahol az egy az elfogult, a tíz pedig az objektív, hová sorolná az MTVA hírműsorait?

- Egyértelműen tízest adnék. A mutatóink is kiegyensúlyozottságra vallanak a kormánypárti és ellenzéki szerepeltetések kapcsán.

Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék. Egyértelműen tízest adnék.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.