Nem minden híres fekete néz ki ugyanúgy

a hetedik művészet
2014 február 11., 06:48
comments 61

Ebbe beleszaladt Sam Rubin, a KTLA riportere, akinek egy sima, unalmas, Návai Anikós beszélgetést kellett volna folytatnia Samuel L. Jacksonnal a Robocop című filmről. Rubin nem is akart rögtön belecsapni a promocióba, megkérdezte inkább a színészt, hogy mit szól a Super Bowlra készült reklámja fogadtatásához.

A színész láthatóan meghökkent, visszakérdezett, hogy milyen reklámra gondolt, majd kissé felháborodva, de nagy élvezettel alázta szénné a riportert, hogy összekeverte őt egy másik fekete színésszel, Laurence Fishburne-nel. Előbb csak lehülyézte a riportert, végül már nem is akart a Robocopról beszélni, csak felsorolta, hogy ki mindenkire nem hasonlít még.

Aztán, hogy a filmről is legyen szó, azzal zárt, hogy ő az a fekete fickó a Robocopból, aki nem bűnöző. A stúdióban legalább jó lett a hangulat, a megalázott riporter már a műsorban nem győzött elnézést kérni az amatőr hibáért, később külön is megtette ezt.

(Dailydot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.