Tavasz decemberben

Láttalak Csütörtök
2014 február 12., 13:23
comments 9

Keresem azt a barna - vállig érő - hajú lányt, aki 2013. december 6-án pénteken 14 és 15 óra között a MOM-Park Bevásárló Központ T-Mobil üzlethelyiségében velem egyidőben, a szomszédos pultnál ügyfélként ügyet intézett. Piros kabátot, sötétlila blúzt, fekete nadrágot és piros magas sarkú cipőt viselt leopárd mintás válltáskával. Öltözéke alapján valószínű autóval érkezhetett, mivel az időjáráshoz képest nagyon könnyen volt öltözve. Én a mellette lévő pultnál álltam – szintén ügyfélként - és végig Őt néztem. Annyira szép volt, hogy nem tudtam róla levenni a szemem. Olyan érzés volt mintha a legszürkébb, hideg télben, hirtelen kitavaszodott volna.

Én egy magas, kimondottan sportos, barna hajú fiatalember, vagyok. Világoskék színű farmerban és világosbarna hasított bőrkabátban voltam fehér színű szőrme gallérral, alatta szintén fehér alsó kabát. Többször összetalálkozott a pillantásunk, úgy tűnt, hogy kölcsönös a szimpátia.

Én előbb végeztem az ügyintézéssel, mint a lány és vártam, hogy ő is végezzen és beszélhessek vele. Kb. 10-15 perc várakozás után megszólalt a mobiltelefonom, a főnököm volt és visszarendelt a munkahelyre így nem tudtam tovább várni rá. Azóta tudom, hogy nemet kellett volna mondanom a főnöknek és maradnom kellett volna, de ott és akkor sajnos nem ezt tettem.

Nem tudom elfelejteni azt a lányt, mindennap Ő jár az eszemben. Nagyon szeretném megtalálni és beszélni vele. A mobilszolgáltató cég természetesen semmiben nem hajlandó segíteni és semmilyen adatot nem ad ki, pedig mindent megpróbáltam, amit lehetett.

Kérlek, ha magadra ismersz, írj az alábbi e-mail címre.

(név, tel. szám és e-mail cím a szerkesztőségben)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.