https://444.hu/assets/selfie_fejlec.jpg

Vége az Első Nemzeti Szelfibajnokságnak!

444
2014 február 11., 23:11
comments 5

Nagyon nagy menet volt! Két hét alatt

  • érkezett 620 kép,
  • ebből elfogadtunk 596-ot,
  • és érkezett kb. 10 ezer szavazat.

Három nagy nyereményünk van.

  • A közönségszavazás győztese (aki a legtöbb szavazatot kapta) egy Ipad Mini-t kap. Az Istyle jóvoltából.
  • A 444 szakmai zsűrije a legjobban tartott kép készítőjének szintén egy Ipad Mini-t ad. Még mindig az Isytle jóvoltából.
  • A Nosalty zsűrije egy darab KitchenAid robotgépet ad a legjobbnak tartott kajás szelfi készítőjének. A saját jóvoltukból.

Ezen kívül még megmutatjuk majd a nekünk legkedvesebb szelfiket. Például páros szelfik közül a legjobbakat. Ezeknek az elkészítését a Csajok és Pasik pörgette. Itt győzelem dicsőséggel jár, ajándékkal nem.

Csütörtökön hirdetünk eredményt, addig zsűrizünk. Bírják ki!

A feltöltött képek között még lehet nézelődni, de újat feltölteni, és szavazni már nem.

Nagyon köszönjük, hogy velünk játszottak, szuper volt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.