Eljárást akarnak Gyurcsányék Orbán vagyona miatt

POLITIKA
2014 február 14., 11:52
comments 28

A DK négy parlamenti képviselője vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Orbán Viktor ellen. A parlament mentelmi, összeférhetetlenségi, fegyelmi és mandátumvizsgáló bizottságának kellene eljárnia szerintük, mert a miniszterelnöknek gyanúsan sok pénze van.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke már korábban jelezte, hogy Orbánnak a saját vagyonbevallása szerint is irreálisan jól megy. Kizárt, hogy ezt a fizetéséből össze tudta volna szedni. 24 év politikusi munkából Gyurcsány szerint nem lehet 300 milliós vagyont szerezni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.