A Demokratikus Koalíció berágott a közmédiára

politika
2014 február 15., 10:13
comments 19

Molnár Csaba a párt weboldalán írta meg, hogy március 15-éig a párt rendezvényein az állami televízió tudósítói nem kívánatosak, politikusai az állami televízió műsoraiban nem vesznek részt, az állami televízió kérdéseire nem válaszolnak. Vonatkozik ez természetesen a pártelnök mai évértékelő rendezvényére is, amelyről az állami televízió akkreditációját visszavonják. Molnár Csabáék az m1 pénteki esti Híradója miatt rágtak be. Ebben szó volt Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatójáról, ami Orbán vagyonosodásról szólt. Erről két mondat szólt a tudósításban, 5 percet viszont Gyurcsány Ferenc meggazdagodásának szentelt a közmédia. Molnár Csaba ezért levelet küldött a Szabó László Zsoltnak, az MTVA vezérigazgatójának és a közmédia hírműsorainak szerkesztőihez. (MTI)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.