Végre hivatalos: Habony Árpád közszereplő!

POLITIKA
2014 február 16., 20:35
comments 53

Hiába ragaszkodott hozzá eddig Habony Árpád, hogy ő nem közszereplő, az MTI fotószerkesztősége végre eldöntötte a vitát. Habonyról pont úgy adtak ki képet, mintha egy miniszter érkezett volna meg Orbán Viktor évértékelőjére. Rólam például biztosan nem tettek volna be képet, pedig viszonylag nagy nyilvánosság előtt végzem a munkám.

photo_camera MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
photo_camera MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Ugyanitt szeretném jelezni, hogy Habony továbbra is nagyon érzi a divatot, mert az idei év tényleg a duplacsatos cipőké lesz. (Komolyan.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.