Durcás macskával kampányol az ELTE HÖK-ből érkező jobbikos jelölt

POLITIKA
2014 február 17., 12:37
comments 33

stummer_jobbik

Stummer János, a párt terézvárosi jelöltje beveti a kötelező kampányfegyvert, és szórólapján macskával szerepel, igaz talán kicsit vidámabb példányt is választhatott volna. Stummer amúgy az ELTE egyetemi tanársegédje, jelenleg fizetés nélküli szabadságon van, és neve felmerült az ELTE BTK HÖK listázós botrányánál is, amikor az egyik listázott gólya neve mellett az szerepelt megjegyzésként, hogy

faszkalap újpestdrukker (stummer voltam)

Stummer, aki akkor amúgy a BTK HÖK-jének alelnöke volt, tagadta, hogy bármi köze lenne a megjegyzéshez, és fogalma se volt róla, hogyan kerülhetett rá a neve a listára. Aminek létezéséről sem tudott.

Most a parlamentbe készül, a szórólapról készített képet köszönjük olvasónknak.

Ez a kép is a 444 választási alkalmazásában, a 14!-be érkezett.

Be lehet küldeni vele képeket, videókat, névvel és anonim módon is. Olyankor mi sem tudjuk, hogy honnan érkezik a beküldött tartalom, szóval a beküldő személyazonossága biztonságban van.

Itt írunk róla. hogy hogy működik ez az egész, meg hogy miért.

Küldjenek még ilyeneket!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.