https://444.hu/assets/evertekelo_rezsiforum11.jpg

Helló papa, ez itt most nem rezsifórum!

POLITIKA
2014 február 17., 20:58
comments 120

Végre fiatalok!

Orbán Viktor évértékelőjét feltűnöen sok fiatal hallgatta a Millenárison. A felvételeken nyoma sincs a rezsifórumokról és a Békemenetekről már jól ismert idős, ALDI akció katalógust lapozgató politikailag aktív közönségének. Nem is nagyon passzoltak volna a miniszterelnök idei beszédéhez, amiben szépen összefoglalta, hogy az elmúlt 3-4 évben hogyan vitte át Magyarországot, csont nélkül, száraz lábbal Hawaiira.

photo_camera Az bal oldali kép a Szegedma.hu felvétele. január 25.-én készült egy szegedi rezsifórumon. A jobb oldali kép február 17-ei évértékelésen készítette a Fidesz.

Tavaly még nem sikerült tökéletesen a casting

photo_camera forrás: indexvideo

Hová tüntek a nyugdíjasok?

Egy részük a millenárison kívülre lett száműzve:

photo_camera Akik nem fértek be Orbán Viktor évértékelőjére a Millenárison.

Aki a magyar lakosság kötöelező vasárnapi egyenruhájában jelent meg, annak persze esélye sem volt közelről megtekinteni a miniszterelnököt, kapásból kihullott a facecontrolon.

macko

 

Honnan ez a sok fiatal?

Erről a Facebook-oldalról úgy tűnik, hogy az IKSZ-esek, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség tagjaira cserélték a már sokat látott nyugdíjas közönséget. A fiatalok olyannyira örültek, hogy így összejöttek, hogy a rendezvény végén még egy csoportképhez is felsorakoztak.

iksz

Fidesz Facebook-oldalán lelkesen fogadták a következő generációt:

"Sok, intelligens fiatal... Örülök a sok fiatal résztvevőnek. Büszkék vagyunk rátok ,hogy ilyen fiataljaink vannak!!! Büszkék lehetnek a szüleitek is. Hajrá fiatalok! Elöttetek a jövö. MAGATOKNAK alakitsátok!!!! Hajrá fiatalok mutassátok meg a szociknak..........!!! Ez egy nagyon fontos jelenlét, az ő jövőjük a tét..Végre fiatalokat látok, értelmesek, tettre készek, jövőt építők!"

(A rezsifórómus képeket köszönjük a szegedma.hu-nak és Gémes Sándor fotósnak!)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.