Ha már félrelépsz, legalább csináld jól

Tbg
életmód
2014 február 18., 11:18
comments 32

Egy magánnyomozó iroda főnyomozójának segítségével sietett a Vice magazin a hűtlenkedők segítségére a Valentin-nap alkalmából.

Bár a szerző szerint teljesen értelmetlen jól csinálni a megcsalást, hiszen ha már az ember félrelép, akkor szakíthatna is régi kapcsolatával, ahelyett, hogy még nagyobb fájdalmat okoz neki. Az is igaz viszont, hogy egyre több tudományos eredmény szól amellett, nem biztos, hogy a homo sapiens nem a monogámiára lett tervezve.

Ha tehát valaki tényleg a málnásba akarja az izgalmakat keresni, akkor itt van néhány tipp Darrin Giglitól, aki egy New York-i székhelyű magánnyomozó cég főnyomozója.

1.) A telefon

10-ből 9 esetben a lebukást a hűtlenkedő telefonja okozza. Nem feltétlenül a megcsalt társ által elcsípett SMS-ekre kell gondolni, hanem arra, amikor a hűtlen fél elkezd máshogy viszonyulni a telefonjához.

  • Váratlanul biztonsági kódot tesz rá.
  • Folyton magánál tartja.
  • Elvonul beszélgetni.

A szakértő szerint ezért a legjobb megoldás vásárolni egy különálló, feltöltős mobiltelefont, amin aztán jöhet a mehet. Ugyanez igaz a netes közösségi oldalakra. A legegyszerűbb teljesen más accountot csinálni, amit pedig a lehető legritkább esetben szabad otthon használni.

2.) A küllem

Megintcsak 90%-os lebukási kockázattal jár, amikor valaki hirtelen

  • Elkezd jól/máshogy öltözködni.
  • Teljesen más zenét kezd hallgatni.
  • Anélkül, hogy egyeztetett volna a dietetikusával/háziorvosával/gasztroenterológusával elkezd edzőterembe járni, gyúrni.
  • Váratlanul (másik) parfümöt kezd el használni.

3.) A belbecs

A döglök az ágyon meló után és nézem a tévét típusból hirtelen ő lett a bújós kis kölyökkutya. Na, ebből rögtön tudtam, hogy megcsalt:D

Mivel nem teljesen bízom meg az amerikai magánnyomozókban, a Gyakori Kérdéseken is utánanéztem, mit hozott össze az internet népe a témában. Sok tapasztalt hűtlenkedő vagy megcsalt partner osztotta meg ott gyanúját/bánatát a témával kapcsolatban, és visszatérő motívum, hogy a hűtlenkedő pár hirtelen

  • túl kedves,
  • vagy túl rideg lett.

Szóval a lényeg: ha tilosban jár az ember, próbáljon meg úgy tenni, mint addig. Ne teljesítsen se jobban, se rosszabbul.

4.) A munkahely

Egy 2012-es amerikai felmérés szerint a félrelépések 66%-a munkahelyen történik, 94%-a az embereknek pedig biztos benne, hogy valami elutazós konferencián. Egy másik kutatás szerint a hűtlenkedők fele mindig valamelyik kollégával jön össze.

Vagyis mivel ez a legvalószínűbb forgatókönyv a gyanút fogó partner számára, ne a melóhelyen essünk a tiltott gyönyörök csapdájába.

5.) Készpénz

  • Fizetni csak kézpénzzel mindenütt, mindenért.
  • Számlát, nyugtát, blokkot eldobni.
  • Esetleg nyitni egy titkos bankszámlát, bár ott meg a számlázási, értesítési címmel lesznek problémák.

6.) Higiénia

Ha már dugás előtt sperma csöpög a punciból, az elég intő jel.

- írja a GYIK-en egy kedves felhasználó, és milyen igaza van! A Vice is kiemeli, aktus után kötelező az arc-, a kéz és a genitáliák megtisztítása, ahogy a rúzsnyomok és a hajszálak mindenre kiterjedő vizsgálata mielőtt még hazaér az ember.

7.) Autó

Amerikai nagy ország, sokkal fontosabb szerepet kapnak az autók, mint idehaza. A magánnyomozó szerint számtalanszor azon buknak le a hűtlenek, hogy párjuk a kilométerórán észreveszi, hogy az évek óta állandó jelleggel megtett út a munkahely és az otthon között hirtelen megnőtt. Több pénz megy el benznire.

A tilosban járók autóját ráadásul nemcsak az ismerősök szúrhatják ki rossz helyen és időben, de a közterületek őre vagy a rendőr is kioszthat olyan büntetés, amivel nehéz lesz később elszámolni.

A félrelépéshez semmiképpen se használjuk saját autónkat.

  • Vagy béreljünk egyet a különleges alkalomra (oké, Amerikában ez sokkal olcsóbb),
  • vagy tömegközlekedjünk.

Giglio ezzel kapcsolatban elmesélte a VICE szerzőjének egy vicces esetét, amikor a hűtlenkedő férj katonásan betartotta ezt a szabályt: elment a reptérre, hiszen otthon azt hazudta, üzleti útra megy, majd a reptérről hazahelikopterezett, és leszállt a ház tetejére. A szomszéd lakásban hetyegett ugyanis a szomszédnővel. Lebukott természetesen.

8.) Diszkréció

A legnagyobb kárt általában a hűtlen partner szeretője tudja okozni. Ha ugyanis valaki van akkora barom, hogy egy házasságban élő emberrel kezd ki, akkor valószínűleg többet is akar. Ha a hűtlen fél nem elég óvatos, könnyedén bajba kerülhet mind otthon, mind a munkahelyén, ha túl sok információt osztott meg magáról.

Egy megvadult szeretőnél nincs veszedelmesebb dolog, ezért a Vice azt ajánlja, inkább vadidegenekkel szűrjük össze a levet, és a kapcsolat idejére lehetőleg ne is nagyon ismerkedjünk össze vele.

9.) Ünnepek

A legtöbb hűtllen igyekszik úgy alakítani az életét, hogy ugyan a családnak szenteli a karácsonyt, a születésnapot és a Valentin-napot, de előtte vagy utána egy nappal leszervezi a szeretőjét is, pedig ilyenkor még bőven az eredeti kapcsolatra kéne koncentrálnia. Ekkor még nagy a lebukásveszély.

10.) Nemi baj

Ahogy a nátha, úgy mindenféle bőrbaj, gombásodás és egyéb iszonyat is könnyen lenyomozható, ha az ember hazahozza, ezért - ha tényleg nem a lebukás a cél - érdemes mindig védekezni a párkapcsolaton kívüli szexben, mert egy gyanús SMS-t még csak-csak ki lehet magyarázni, de egy nemi betegséget már szinte lehetetlen.

Vagy Önnek van jobb tanácsa? Küldje el nekünk a SZERK-kukac-444.HU címre.

Köszönjük, hogy segíthettünk, és azért néha gondoljanak legalább két parancsolatra a tízből:

VI. Ne paráználkodj!

IX. Felebarátod házastársát ne kívánd!

(VICE/GYIK)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.