A közbiztonságot is rendbe tette a kormány

politika
2014 február 22., 09:39

"Ma már nemcsak a gazdaság, hanem a rend és a közbiztonság dolgában is jobban állunk", mint 2010-ben, amikor a rend és a közbiztonság, hasonlóan a gazdasághoz, romokban hevert - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton csaknem 1400 rendőr és tűzoltó tiszthelyettes ünnepélyes eskütételén Budapesten, a Syma-csarnokban. Azt is mondta, hogy ma már az ország minden településén van állandó rendőri jelenlét, emellett "kemény, de igazságos, a tisztességes embereket védő törvényi környezetet teremtett". (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.