Molnár "Nagy Ő" Anikó a Jobbikkal mentené meg a kutyákat

Tbg
politika
2014 március 04., 12:48

A nemrégiben zsírleszíváson átesett (by Dr. Tizedes) kereskedelmi tévés celebriti, Molnár Anikó is a Jobbik szekerét tolja, adta hírül a Hír24.

Molnár március elsején osztotta meg Vona Gábor pártelnök vizslás kampányfotóját a párt programjából vett idézettel:

Molnar-Aniko-FB

A szöveg a Jobbik programjából van.

A posztot 114-en lájkolták eddig, de a kommentelők egy része nemtetszését fejezte ki Molnár pártválasztása miatt, ezért kisebb vita indult meg arról, hogy a Jobbik valóban meg akarja-e menteni a kutyákat, vagy csak felelőtlenül kampányol.

Molnár Anikó Facebook-fala egyébként telis-tele van a közösségi oldal egyik legkelendőbb információs árucikkével, a kóbor, menhelyen élő kutyák fotóival, amelyek között most már Vona Gábor is ott figyel.

Molnár egyébként - ha jól értem - azzal indokolja, hogy miért bízik még mindig a Jobbikban kisállatfronton, mert bár eddig nem tettek az ügyben semmit, de ez csak azért volt:

  • Mert Molnár Anikó elképzeléseit a kutyavárosról még nem ismerték.
  • Sem Vona Gábor sem Molnár Anikó nem nyert ötöst a lottón.

Molnár Anikó Privát Nekem eszem ágában sincs vitát nyitni, csak annyit kérdeznék tőletek, hogy a többiek eddig mit tettek az állatokért? Mert én még csak ígéreteket sem láttam/hallottam, azaz eddig senkinek sem jutott még csak sz eszébe sem...

Krisztina Borsos (...) (jelzem az elmúlt 4 évben a sunnyogáson és néha a fidesszel való mély egyetértésen kívül pont szart arra amit az előző kampányban ígért)

Molnár Anikó Privát (...) Az, hogy miért nem tettek lépéseket ez ügyben, egy példával tudok szolgálni:
Hosszú évek óta tudom, hogy hogyan nézne ki a kutyaváros, amit létrehoznék. Tudom, mit tennék a túlszaporodás ellen. Tudom, hogy miként oktatnám a felnövekvő generációt a felelős állattartásra. Tökéletes "magán-program" vana fejemben, mindenzt hiánytalanul meg is valósítanám, ha megnyerném a lottó ötöst! De mit tehetek akkor, ha mindig mások számait húzzák ki?! Tovább szövöm az álmaimat és vívom a kis csatáimat... De majd ha egyszer megadatik és az én számaimat húzzák ki, akkor fogok tudni bizonyítani!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.