18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Hölgyeim és Uraim! Ismerjék meg Pitbullkopuláló Bernátot!

SZEX
2014 március 06., 15:18
comments 90

Az amerikai Bernard Marsonekre azért csapott le szerdán a tampai rendőrség, mert a háza előtti pázsiton egy pitbull kutyát tett magáévá, miközben a szomszédai ordítoztak, hogy hagyja abba. Az 57 évesre az egyik lesokkolt szomszéd hívta ki a rendőrséget.

pitbullbaszó

A férfi házában fegyvert, töltényt és nyolc további pitbullt is találtak. Az elítélt Marsonek állatkínzásért, állatmegrontásért és illegális fegyvertartásért áll bíróság elé. 17,500 dolláros óvadékért engedték szabadon.

Az elmúlt évben volt néhány hasonló eset.

Kiemelt ajánlatunk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.