https://444.hu/assets/ORBAN_MEZ.jpg

Életemben először megsajnáltam Orbán Viktort

POLITIKA
2014 március 13., 09:10
comments 123
  • Mezt kapott Orbán Viktor Ercsiben, melynek nagyon örvendett. via
  • Mezt kapott C. Ronaldótól a Felcsút legendája! via
  • Orbánt szívének kedves ajándékkal lepték meg. via
  • Nemzetközi Úszó Szövetség főtitkára olasz focilabdával és mezzel ajándékozta meg a magyar miniszterelnököt. via
  • Orbán Viktornak nyújtja át az egyedi feliratozású Haladás-Illés Akadémia mezt Illés Béla. via

Akárhová megy a miniszterelnök, legyen az gyárlátogatás, keleti smúzolás, nyugati kakaskodás, Fidelitas-állománygyűlés, mindenhol, de tényleg mindenhol focimezt kap ajándékba.

Mindenki ismeri a jelenséget, hogy ha valakiről kiderül, hogy horgászik, akkor soha többé nem szabadul a szák fogságából, és hátralévő életében kizárólag harcsás mobilelőlappal, villantós bögrével, orsós korsóval, vicces "ha a horgászat sport, akkor én atléta vagyok"  feliratos pólóval lepik meg ismerősei. Már Horthy Miklós ellentengernagy is ettől a fantáziátlanságtól szenvedett. A legenda szerint ki is borult, amikor Hitlertől 75. születésnapjára egy Hungáriára keresztelt folyami luxushajót kapott.

Így tört ki:

"Jachtot küldött nekem, mi a fenét csináljak vele? Menjek át vele Pestre? Azt hiszi, engem személyes ajándékokkal lekenyerez? Aztán mivel viszonozzam? Ha úr volna, küldenék neki hátaslovat vagy fogatot, de ennek a hülye szobafestőnek olyasmi nem való." (Kádár Gyula  - A Ludovikától Sopronkőhidáig, Budapest, 1978).

Láthatóan szerencsétlen Orbán Viktorról mindenkinek a foci jut eszébe.

Bezzeg Pintér Sándor csapata, hogy odatette magát, amikor meglepte az ukrán főügyészt! Nem egy ócska nejlonmezzel szúrta ki a szemét, hanem egy aranyozott dísztőrrel. Remekül ráérezve, hogy Viktor Psonka imádja a hatalmat, gazdagságot szimbolizáló ízléstelen tárgyakat. Mi a hála, Orbán Viktor mit kapott Janukovicstól? Hát persze, hogy egy sárga mezt :((((((((((((((((((((((((((

kard

Sajnos a politika napjainkra nagyon elüzletiesedett. Minden a drága ajándékokról szól, és nem a népről, amire eredetileg a görögök kitalálták.

A fékezhetetlen mezajándékozási dömping már Orbán Viktornak is terhes lehet. Az hagyján, hogy évek óta nem tudott meglepődni egy meglepetésen sem. De valószínűleg a felcsúti padlás is kezd megtelni mezekkel töltött zsákokkal, amik között van olyan, amit Messi vagy Ronaldo írt alá, de a nagyján azért simán csak egy Orbán felirat szerepel.

Helyreigazítás:

Most kaptuk a hírt Orbán Viktor stábjától: A mezek otthon vannak. Nagy becsben tartva.

Az ajándékozáshoz persze emberismeret, kreativitás, odaadás, pénz, adott esetben kézügyesség és jó szív is kell. Segítsünk együtt Orbán Viktornak és az őt megajándékozni kívánóknak. Bizonyítsuk be, hogy ennyire azért nem egydimenziós a miniszterelnök! Van élete a focin túl is.

Néhány gyors ötlet:

1. Adja magát az ötlet, hogy sok mez mellé nagyon elférne néhány nadrág is. Ezen a vonalon maradva: cipő, sportszár, sípcsontvédő stb.

2. Orbán Viktor nagyon szereti a sportos hátizsákokat. 2006-os német vébéről megmaradt hátizsákját ideje volna lecserélni. Szerintem a Loui Vuitton ronda, de egy 2014-es Brazil vébésnek fix, hogy nagyon tudna örülni a normcore generális.

3. Valamelyik videójából lehet tudni, hogy szereti a kaukázusi kefirt. Egyszerű, olcsó, tökéletes.

4. Bólogatós Szijjártó Péter bábu.

5. Minden magyar tudja, hogy Orbán Viktor legbelül egy egyszerű vidéki ember. Földje is van bőven. Szóval én tutira veszem, hogy örülne egy Big Bud 747-es 900 Lóerős,16V motoros traktornak.

orbán1

Akinek van jobb ötlete, ne tartsa magába! Kommenteljen ajándékötleteket a kormányfőnek!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.