Pajor Tamás: Nem egymással kell acsarkodni, a nácikat kell megállítani

Tbg
politika
2014 március 15., 10:34
comments 49
photo_camera Pajor Tamás a nemzeti ünnepen (Fotó: Ács Dániel)

Pajor Tamás is részt vett szombaton a Szavazz a Jobbik Ellen nevű mozgalom demonstrációján, ahol nagyjából kétszázan vettek részt. A Kossuth Lajos utcában tüntettek a Jobbik ellen, velük tartott Pajor Tamás.

A nyolcvanas évek végi meghatározó underground zenekar, a Neurotic valamikori énekese helyszíni tudósítónknak azt mondta:

Acsarkodnak a demokratikus erők, és közben senki nem beszél arról, hogy egy náci párt vészesen megerősödött. Pedig ez a legnagyobb probléma. A 30-as évek Németországában sem emelte fel senki a szavát.

Szerinte nem olyan a helyzet, mint akkor és ott, de vannak  hasonló vonások.

Update: Egy ideig tévesen állítottuk, hogy Pajor szervezőként részt vett az eseményen, ő csak szimpatizáns volt. Még több infó a szervezet Facebook-oldalán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.