Simicska-cég cserélte le villámgyorsan az ötvenmilliós reklámszatyros Rogánt

POLITIKA
2014 március 19., 16:16
comments 30

Ki számított arra, hogy éppen annak a nagyúrnak a cége hozza össze a kampány legviccesebb plakátját, akinek a humoráról semmit sem tudunk? Tudják, erről a plakátról beszélünk

rogán zuschlag plakát

A Mahir Cityposteré a hirdetőoszlop. A cég bizony nem máshoz köthető, mint Simicska Lajoshoz. Nem kell bonyolult céghálókat felrajzolni ehhez, a Mahir Cityposter a Mahiré, és már ott is Simicska Lajos. Annyira nem távoli a kapcsolat, hogy volt olyan közgyűlése a Cityposternek, ahol Simicska Lajos jelenlétében megtárgyalták a pénzügyi beszámolót (sikeres évei vannak a cégnek egyébként), a két ügyvezető jutalmának kifizetésére pedig őt magát hatalmazta fel a taggyűlés.

Filozófiánk az ügyfelek teljes, kompromisszumok nélküli kiszolgálása

- írja a cég a honlapján. Meg azt is, hogy "a hirdetések kiragasztását nem csak havi vagy heti időpontokban, hanem a hét minden munkanapján végezzük". Lehet, hogy pont azután volt aktuális a fantasztikus reklámpárosításban a Zuschlag-könvy lecserélése a Hír TV-sre, amikor elkezdett terjedni a kép nálunk is.

rogan+hirtv

Felhívtuk a villámreagálású céget, hogy megkérdezzük, ők döntöttek-e az alsó hirdetés lecserélése mellett, vagy Rogán kampánystábja kezdeményezte a pazar páros megbontását. Nem Simicska Lajos vette fel a telefont, de az ügyvezető Kovács István válaszát megígérték nekünk már reggel, aztán kora délután is. Még most is várjuk.

Talán az lehet, hogy megunták a Közbeszerzési Értesítők rettenetesen száraz szövegét, és a cégen kitört az elvonási tünet, amiért sokéves együttműködés után tavaly - éppen egy Simicskás-poén miatt - szakítottak a Felvonulási téri ARC-kiállítással?

Próbáltuk megtudni, hogy a teljes baloldali ellenzéki kreatív csapatnál egyszemélyben viccesebb plakátfelelős még a cég alkalmazottja-e, de erre sem kaptunk választ. Ha tud valaki bármit a tréfamesterről, írjon a szerk@444.hu-ra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.