Miért parkol Orbán Volkswagene rendszeresen tilosban az Astoriánál?

POLITIKA
2014 március 20., 11:04
comments 184

Orbán Viktor annyiszor áll meg a Kossuth Lajos utca 17-es száma előtt, hogy ezért kiszedték a parkolást gátló Demszky-karókat a ház elől, írta egyik olvasónk. És tényleg kiszedték, pedig ezen a helyen egyébként tilos parkolni.Még a Google Maps utcaképén is látszik, ahogy a miniszterelnöki minibusz ott parkol a ház előtt.

02

De miért jár rendszeresen ebbe a házba Orbán? Rövid kérdezősködés után kiderült, hogy azért, mert itt van a fodrásza. Szabados Irene még a honlapján is megjegyzi, hogy a miniszterelnök is az ügyfele.

01

"Leghíresebb ügyfele volt 1996-ban a világ leggazdagabb asszonya  Liliane Bettencourt a L’Oréal tulajdonos nője. A másik nagyon híres ügyfele több mint egy évtizede Orbán Viktor Miniszterelnök."

03

Persze tilosban parkolni miniszterelnökként sem jófejség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.