Pár nap és kiderül, létezhet-e tényleg a kecskeszimulátor

ÁLLAT
2014 március 27., 13:13

Az utóbbi idők legígéretesebb számítógépes játéka, de túl szép, hogy igaz legyen. Külön gyanús, hogy április elsejére van időzítve a bemutatása. Tényleg nem tudjuk. A játék Facebook-oldalán már androidos vásárlási felületek screenshootjával ijesztgetnek, éjjel pedig elkészült a játék új trailere is. Íme:

Reménykedjünk együtt, hogy nem egy ügyesen felépített tréfa az egész. Készül amúgy medveszimulátor is, arra még Kickstarteren várják az adományokat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.