Bizonytalan vagy? Semmi pánik, itt az R2L Önbizalomgenerátor!

ÉLET
2014 április 10., 13:33

Többé már nem kell amiatt aggódnod, hogy mégis mi lesz, ha pont te vagy az a szürke kis lény, akinek a létezése teljesen jelentéktelen a világ szempontjából.

Mert itt a harmadik generációs R2L Önbizalomgenerátor 2.0!

Ma reggel felkeltél, fogat mostál és megint nem valósítottad meg az évtized ötletét? Mert nem voltál elég bátor?

Az R2L Önbizalomgenerátorral most minden kétségnek és bizonytalanságnak búcsút inthetsz, és végre feltöltheted az önbizalmadat.

Nincs más dolgod, mint követni a leírást és feltöltődni önbizalommal, majd ott hagyni a géped, eldobni a mobilod, és végre hozzákezdeni ahhoz, amihez eddig nem volt bátorságod.

  1. Nyomd meg a piros gombot!
  2. Várj, amíg az önbizalomszinted a maximumra töltődik (ezt a zöld csíkon tudod követni)!
  3. Gondolkodj!
  4. Menj és csinálj valami igazán királyat a megnövekedett önbizalomszinteddel!

Ez valami vicc? Nem.

Itt többet is olvashatsz erről.

Készítette Turi Lilla, Eperjesi Rita, az alkalmazást KRX csinálta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.