Az Illuminátus tagjait fogta el a marcali rendőrség

bűnügy
2014 április 12., 13:19
comments 63

Átlagos napnak indult április 10-e a Somogy megyei rendőrök számára. Akkor még nem is gondolták, hogy olyasmivel kerülnek szembe, amire egyáltalán nem voltak felkészülve.

A rendőrségi hírek között találtam a következő, hétköznapinak tűnő bejegyzést:

"A marcali egyenruhások 2014. április 10-én Somogyszentpált és Kéthelyt összekötő úton ellenőriztek egy járművet és a benne utazó személyeket. Az ellenőrzés alkalmával a személygépjárművet átvizsgálták, megy utasteréből több, új pszichoaktív anyag került elő. A húszas éveikben járó marcali lakosokat a rendőrök elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott."

Aztán a tekintetem a hírt illusztráló képre tévedt.

illuminati1

Rögtön tudtam, hogy valami nem stimmel. Nézzük csak meg közelebbről!

illuminati2

Látják, amit én?

illuminati3

Igen, nem tévedés! Ez maga a Mindent Látó Szem.

pyramid

Erről persze egy szó sincs a hírekben. Sőt, a bejegyzés így folytatódott:

"A 20 éves S. Gábor Bencét és a 22 éves P. Róbert Miklóst - szabadlábon hagyásuk mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást."

Egyáltalán nem lennénk meglepve, ha soha többet nem hallanánk róluk. Veszélyes, új anyagokkal kapták el őket, mégis szabadlábon vannak?

Kinek áll ez érdekében?

A rendőrség először talán nem tudta, hogy kikkel találkoztak. Vagy ez már a háttérhatalmak harca lenne? Érdemes lementeni ezeket a képeket, mert könnyen lehet, mire legközelebb megnéznénk, már nyomuk sem lesz. És ne feledjük:

a szem mindent lát...

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.