Közmunkára ítélték Orbán Viktor és Angela Merkel kollégáját

külföld
2014 április 15., 10:20
comments 7

File photo of former Italian PM Berlusconi reacting during a vote session at the Senate in Rome

Silvio B. volt olasz kormányfőt jogerősen egy év közmunkára ítélte a milánói bíróság. A közmunka alternatívája a házi őrizet lett volna. B.-t tavaly augusztusban ítélték el jogerősen adócsalásért a Mediaset-perben. A 2005-ben kezdődött perben a milánói ügyészség azzal vádolta Silviot, hogy a kétezres években több mint 7 millió euró (2 milliárd forint) televíziós közvetítési díjat nem fizetett be. B.-t tavaly november 27-én kizárták az olasz parlamentből, majd 2 évre eltiltották a közhivatal viseléstől, így nem indulhat az európai parlamenti választásokon sem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.