Na, a "Miniszterelnökség" feliratú páholy a felcsúti stadionban, az nem a Miniszterelnökségé

POLITIKA
2014 április 17., 17:52
comments 71

Át akarják verni önöket! Mi is mutattuk ezt a képet, amit Botos kolléga lőtt az új felcsúti stadionban.

photo_camera Nem arra a Miniszterelnökségre gondoltak.

Könnyen azt hihetnék, hogy ez egy páholy bejárata a stadionban. A Miniszterelnökség páholyáé.

De nem.

 

Onnan lehet tudni, hogy nem, hogy Havasi Bertalan, Orbán Viktor miniszterelnök első számú sajtóelhárítója most mondta az MTI-nek, hogy a látszat ellenére, ez nem a Miniszterelnökség páholya.

"A Miniszterelnökség semmilyen sportlétesítményben nem vásárol, nem bérel és nem tart fent saját páholyt. Az új felcsúti stadionban található felirat félreérthető, a kérdéses erkély nem a Miniszterelnökségnek, hanem a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítójának van fenntartva, aki jelenleg Magyarország miniszterelnöke – ez azonban nem volt és lesz mindig így"

 

Azt Havasi sajnos nem mondta, hogy az állítás melyik részére vonatkozott, hogy

nem volt és lesz mindig így.

 

Pedig érdekelne piszkosul.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.