Gyanúsan várta a villamost a tolvaj

bűnügy
2014 április 21., 14:37
comments 7

Gynúsan viselkedett egy debreceni villamosmegállóban egy 25 éves férfi. Amikor a rendőrautó közeledett felé, lassan elindult a másik irányba. Ettől még gyanúsabb lett.

Meg is állították, és kiderült, hogy a kezében lévő zacskóban számos mobiltelefon volt. Azt nem tudta elmondani, hogy honnan van ennyi mobiltelefon a zacskójában.

Épp ekkor ért oda egy közeli kórház biztonsági őre. Arról számolt be, hogy a betegek egy gyanús alakra panaszkodtak, aki végigjárta a kórtermeket, és amikor távozott, több mobiltelefon is hiányzott. Kiderült, hogy a szatyorban lévő készülékek pont olyan típusúak, mint amilyenek a kórházból eltűntek.

Elő is állították a hajdúhadházi illetőt és előzetes letartóztatását is kezdeményezték. (police.hu)

Érdekesség: tudták, hogy a magyarországi börtönök falára vésett HH nem a neonácik Heil Hitler köszöntése, hanem azt jelenti, hogy HajdúHadháza? Ezt sokáig félreértették, végül Fliegauf Gergely börtönszociológus tisztázta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.