Oszter Sándor olyan, hogy ha balesetet okoz, utána becsap 8-10 felest egy közeli bárban

bűnügy
2014 április 22., 07:47
comments 45

Fantasztikus fordulatot vett Oszter Sándor ittas vezetési és rongálási ügye. A színész, aki korábban elismerte, hogy kárt okozott, most már tagadja ezt, a vérvételnél mért 2,17 ezrelékes véralkoholszintjét - ez 8-10 felesnek felel meg - pedig azzal magyarázza, hogy a baleset után ivott.

Ha eddig nem értették, mi van, ne hibáztassák magukat. Nem egyszerű a történet. Nézzük a tényeket:

  • 2014. február 11-én Oszter Sándor színművész terepjárójával megrongálta a MOM Park mélygarázsának behajtóját és több helyen meghúzta a falat.
  • A színész kétszer is megtagadta a szondáztatást.
  • Vért vettek tőle, 2,17 ezrelékes véralkoholszintet mértek nála.

Mi történt azóta?

Oszter neje még februárban közleményt adott ki, amiben elismerte a rongálást.

"Oszter mindvégig elismerte, hogy a mélygarázsba behajtva figyelmetlenül vezetett, mint ahogy azt is közzétette már, hogy a kárt hiánytalanul megtéríti" - írta.

Ehhez képest Oszter most már nem ismeri el, hogy ő okozta a kárt. Egészen pontosan most ezt mondja:

"Ha én csináltam a kárt, akkor kifizetem. De minden jel arra utal, hogy nem is én csináltam" - mondta.

Ügyvédje szerint pedig nem is lehet ittas vezetéssel gyanúsítani.

  • Szerinte azért, mert a baleset nem is közúton történt, a parkoló tulajdoni lapjában ugyanis nem útnak nevezik a területet.
  • Oszter szerint meg azért, mert igazából csak a baleset után ivott.

(Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.