Magánzarándoklatra indul Orbán a Vatikánba

POLITIKA
2014 április 24., 15:48
comments 61

Ahol vasárnap avatják szentté XXIII. János és II. János Pál pápákat. Utazik hivatalos magyar delegáció is, ezt Áder János vezeti majd. Orbán Viktor ennek viszont nem lesz tagja, mert mint Havasi Bertalan az Origónak megírta, a miniszterelnök "magánzárandókként" érkezik majd a városba. Ahova amúgy egymillió embert várnak erre az eseményre, csak Lengyelországból 300 ezret. Hogy Áder delegációjában kik kapnak majd helyet, azt a Köztársasági Elnöki Hivatal nem árulta el a lapnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.