Bizarr élmény, amikor elkezd akadozni körülötted a valóság

tech
2014 április 28., 15:13
comments 12

Ahogy terjed a virtuális valóságot megjelenítő szemüveg, az Oculus Rift, úgy szaporodnak a beszámolók a különleges lehetőségekről. Írtunk nemrég arról, milyen amikor megijesztünk valakit, aki Oculust visel, most meg egy egészen más jellegű kísérlet bukkant fel a neten.

Önkéntesek felvették az eszközt, majd a világot körülöttük lagolva, azaz apró késéssel mutatták csak nekik. Volt, akinek csak valós idejű videós késés okozta töredékmásodpercnyi lemaradással kellett megküzdenie, de volt, akinek bőven jutott a csúszásokból. Bárki, aki játszott már akármilyen számítógépes játékkal, az pontosan tudja, hogy nem nagyon van idegesítőbb dolog a lagolásnál. A videón látni, hogy milyen ez, amikor a mindennapokba tevődik ki. (via Gizmodo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.