Nem hagyhatjuk ennyiben a norvégok beavatkozását

POLITIKA
2014 április 30., 11:12
comments 37

A norvég külügyminiszter szerdán válaszolt Lázár János levelére, máris itt a Miniszterelnökség viszontválasza.:

A norvég minisztertől kapott válaszlevélből egyértelműen kitűnik, hogy egyik fél sem érdekelt abban, hogy a magyar civil társadalom fejlesztésére szánt támogatások kiosztása bármiféle politikai kötődéssel bíró szervezet útján történjen. A téma kapcsán azonban továbbra is nélkülözhetetlen a két ország kormánya közötti további szakmai egyeztetés.

Lázár János közvetlenül a választások után írt a norvég külügyminiszternek, mert szerinte az északi ország beavatkozik a magyar politikába azzal, hogy a Norvég Civil Alap kuratóriumában olyanok is ülnek, akik korábban az LMP-ben politizáltak. A norvég külügyminiszter erre azt válaszolta, hogy meghökkent, mert szerinte nem igaz, hogy ők beavatkoznának a magyar belpolitikába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.