Andy Vajna átvette egy budapesti kaszinó üzemeltetését

Budapest
2014 május 08., 11:51
photo_camera MTI Fotó: Mohai Balázs

Nem. Vajna András György kormánybiztos megőrzésre átveszi a magyar filmet. Ez sem. Szegfalvi Zsolt, a Greenpeace Magyarország igazgatója, Persányi Miklós, a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója, Vajnáné Tímea, valamint feleségére tapadva Andy Vajna kormánybiztos, a kampány támogatói a beporzó rovarok számára lakó- és áttelelőhelyet biztosító méhmenedék átadása alkalmából tartott ünnepségen az állatkerthez tartozó Holnemvolt Parkban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.