Hoppál! Puch László meghívta egy kávéra Hoppál Pétert!

POLITIKA
2014 május 15., 12:54
comments 16

Itt a Kapos TV médiatörténelmi agresszív jófejkedésének belpolitikai változata.

Puch László korábbi MSZP-pártpénztárnok és Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője „összecsapott” egy harkányi wellness-szálloda előtt, ahol Puch kétnapos, ottalvós szocibulija van. Az ATV videóján látható, hogy Hoppál bukottbaloldalozott, majd Puch helyretette, és elmagyarázta, hogy mi a terv.

 

A végén persze kedélyes hangulatban eltrécseltek:

Hoppál: Semmi rosszat nem mondtam rólad, csak a politikátokról.
Puch: Semmi gond, a politikában meg teljesen egyetértünk. Gyere egy kávéra, ha van kedved.
Hoppál: Köszönöm szépen, rohannom kell vissza, mert most még bent Pécsett várnak...
Puch: Jó napot az uraknak!
Hoppál: Szevasz, minden jót!

Ez a kollegialitás, ez az úri viselkedés az, amire tökéletesen ráillik a Kapos TV percek alatt legendássá vált full force kvaterkázása. A Puch-Hoppál-verzió:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.