Olyat cigányozott a szlovák közszolgálati műsorvezetőnő, hogy az még Magyarországon is meglepő

külföld
2014 május 16., 18:45
comments 338

"Amikor valamilyen büdös cigány 4 méter ereszt lop a házadból, ez olyan szlovákos. Miért nem lőhetjük le az ilyet?"

- írta Facebookjára Kristina Kormúthová, az RTVS műsorvezetőnője. Az interneten fellelhető fényképekei alapján nem az eszéért tartott Kormúthová a Bumm.sk szerint azon idegesítette fel magát ennyire, hogy kora reggel családjával együtt valami zajra ébredt.

A műsorvezetőnő ugyan törölte a szöveget Facebookjáról, és azt nyilatkozta, hogy hatalmas hibát követett el és sajnálja a történteket, valószínűleg nem ússza meg ennyivel. Az RTVS szóvivője ugyanis miután elhatárolódott Kormuthová véleményétől, arról is beszélt, hogy az esetnek következményei lesznek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.