Rögtönzött Fidesz sajtótájékoztatót ért az Orbán-fejjel focizó Bajnai Gordon gifünk

Egyéb
2014 május 20., 16:24

A Cinket olvasva tudtuk meg, hogy hatalmas shitstorm keletkezett az alábbi kép kapcsán, amit a Tumblr oldalunkra tettünk fel néhány napja.

Hoppál Péter Fideszes képviselő egy sajtótájékoztatót is összebuherált gyorsan, amin mélységes rosszallását fejezte ki, amiért képünkön Bajnai Gordon úgy focizik Orbán Viktor fejével, ahogy azt Dopeman tette a Szolidaritás emlékezetes tüntetésén.

link Forrás


A gifünk ismert internetes népművészek alkotásaival együtt volt összegyűjtve ezen a blogon. A posztot aztán Bajnai Gordon megosztotta a saját Facebook oldalán. Valószínűleg ez borította ki a bilit a Fidesz háza táján, akik szerint Bajnai Orbán-fejek rugdosásával kampányol az EP-re. Az odapörkölésnek hála a képünket levették a blog szerkesztői, csak egy megrázó magyarázat maradt a helyén.

Ezért végtelenül szomorúak vagyunk, úgyhogy a hibákból való tanulás és a jobb belátás jegyében Hoppál személyes mozgóképét is megcsináltuk, csak hogy mindenki megnyugodjon:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.