Orbán könyvet írt a gyár- és szoboravatóiról meg a pohárköszöntőkről

POLITIKA
2014 május 22., 09:40
comments 67

A Kairosz Könyvkiadó jelentette meg Orbán Viktor legújabb könyvét Út a győzelemhez – Minden hangszeren címen. A 196 oldalas keménytáblás kötet azt akarja bemutatni, „hogyan sikerült elérnie a jobboldalnak a 2014-es választásokon a kétharmadot”. A kötetben sok szép kép mellett lesz válogatás az alábbiakból:

  • Orbán Viktor beszédei (köztük az EP-ben elmondott, a Tavares-jelentésre reagáló beszéde)
  • itthon és külföldön tartott előadások
  • a közösség ügyeihez kapcsolódó levelezéséből

A könyvben lesznek gyár- és szoboravatókon elmondott beszédek és pohárköszöntők is, ezért lett az alcím az, hogy „Minden hangszeren” – írja a Hír24. Kb. 2280-2550 forint között lesz az ára.

orbán viktor könyv

Legutóbb 2010-ben adott ki könyvet Orbán (Rengéshullámok), akkor 3500 forintos áron. (Ma a Hír 24 szerint 300-ért kapható a Nyugati pályaudvarnál.) A miniszterelnök 2010-es vagyonnyilatkozata szerint 6 millió forintot kapott a kiadótól „könyvkiadás” címen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.