Van ez az alkoholpor dolog. Lehet, hogy jó ötletnek tűnik orrba szívni, de ne tedd

gasztronómia
2014 május 23., 09:08

Még nem került a boltokba Amerikában a Palcohol nevű alkoholpor, amit könnyen be tudsz csempészni bárhova, italba keverheted, ételre szórhatod, és olcsóbban rúghatsz be tőle, mintha rendelnél. De mivel fehér porról van szó, van, aki már azt is kipróbálta, hogy milyen orrba szívni. Nem az Ács Dani volt, aki nem ért rá a rapháború forgatása miatt, hanem River Donaghey, a Vice szerzője. A port maga készítette el, előbb kipróbálta pizzára szórva, aztán felszívta.

Röviden:

ne próbálják ki.

Egyrészt kicsit sem kellemes, olyan, mintha ragasztó tömné el az ember orrát. Éget, de az hamar elmúlik, mert utána nem érezni semmit sem, mintha kivégezték volna az összes idegvégződést odabent. Mármint az orrban nem érezni semmit, mert erős fejfájással jár mindez. Ehhez képest tényleg apró kellemetlenség, hogy levegőt csak szájon át lehet venni, annyira eldugítja az orrot a por.

River Donaghey aztán kidőlt. Arra ébredt, hogy vér száradt az orrára, de legalább kapott levegőt, és a fejfájása is elviselhetőbb volt már a korábbinál. Ivott egy folyékonyt sört a haverjával, aztán elégették a maradék alkoholport.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.