Az RTL Klub forradalmat szít Magyarországon

Média
2014 június 02., 17:54
comments 476

A simicskázásig ugyan nem mentek el, de egyébként mindent bevetettek az RTL Klub esti híradójában azok után, hogy hétfőn olyan reklámtörvény-tervezetet nyújtott be a Fidesz, amely pont a legsikeresebb magyar kereskedelmi tévét sújtaná a legjobban. Megszűnhet a Barátok közt! Támadják a sajtószabadságot!

MEGLEPŐ UPDATE: A Fidesszel néhány hónapja végérvenyesen összefekvő Tv2 is igyekezett mártírkodni egy kicsit az esti Tényekben, csak hát az egyébként korrekt beszámoló valahogy tőlük nem tűnik annyira hitelesnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.