Áder János Obamával egy szintben

politika
2014 június 03., 15:21
comments 27
photo_camera Fotó: Beliczay László / MTI

Balról jobbra: Traian Basescu román elnök, Andris Berzins lett államfő, Toomas Hendrik Ilves észt elnök, Ivo Josipovic horvát köztársasági elnök, Barack Obama amerikai elnök, Bronislaw Komorowski lengyel államfő, Roszen Plevneliev bolgár köztársasági elnök, Milos Zeman cseh államfő, Áder János köztársasági elnök, Dalia Grybauskaite litván elnök és Ivan Gasparovic szlovák elnök a lengyelországi első szabad választás 25. évfordulóján rendezett ünnepség „családi fotóján” a Belweder lengyel elnöki palotában Varsóban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.